Leader 9451 Ofis Yönetici Koltuğu

ofis koltuk,ofis koltuğu,makam koltuğu,müdür koltuğu,yönetici koltuğu
Leader 9451 Ofis Yönetici Koltuğu

Zamanımızın büyük  kısmını geçirdiğimiz makam koltuğunun sağlığımız için önemini hiç düşündünüz mü? doğru ofis koltuğu seçerken dikkat edilmesi gerekenler:
Ofis koltuğu yüksekliği: İdeal sandalye oturma yeri genişliğinin 45-50 cm olması gerekir, “Otururken ayak tabanlarınız yere tam temas halindeyken bacaklarınız ile sandalye oturma yeri arasındaki mesafe, parmaklarınızın bu bölgeden rahatça geçebileceği genişlikte olmalıdır. Parmaklarınız bu mesafeden rahatça geçmiyorsa oturma yerinizi bu işlemi sağlayana kadar alçaltın. İdeal sandalye yüksekliği 40-50 cm olmalı ve bu yükseklik ayarlanabilmelidir” .
 Koltuğu oturma yeri derinliğinin de ikinci önemli husustur, çalışanların sırtlarını ve bellerini sandalyenin arkasına tam dayayarak oturduklarında, sandalyenin ön kenarı ile dizlerinin arkası arasında bir yumruk genişliğinde (5-7 cm) mesafe olması gerekmektedir. “Sandalyenizin bacak arka yüzünü sıkıştırmasının bu bölgeden geçen sinirleri etkileyerek bacak uyuşmalarına neden olacağını unutmayın. Bu mesafe yoksa sandalyenizin oturma derinliğini azaltmak  sırtınızın arkasını ve belinizi destekleyen bir yastık kullanın” .

Ofis koltuk arkalığı  sırt desteği: “Koltuğunuzun arka kısmı yeterli genişlikte (30-50 cm) olmalı ve bel çukurluğunuzu desteklemeli, gerekirse bu destek için uygun bel yastıkları kullanılmalıdır” , oturma pozisyonunda omurganın normal kıvrımı olan ‘S’ şeklinin mutlaka muhafaza edilmesi ve sandalye arkalığının bunu destekleyecek tasarımda olması gerekir.
Koltuğun kol destekleri: Makam koltuklarının kol desteklerinin omuzları hafif destekleyecek yükseklikte olması gerekir, “Kol kısmınızın (omuz dirsek arası) gövdenize dolayısıyla omurganıza paralel, önkol kısmınızın (dirsek el bileği arası) ise dirsekten 90 derece açı yapacak şekilde konumlanmasına dikkat edin. Sandalyenizin kol dayama kısımlarını ve yüksekliğini  bu pozisyonu desteklemesi için ayarlamalısınız”.
Koltuk ayakları: Makam koltuğunun ayaklarının rahatça her yöne dönebilecek ve gidebilecek şekilde 6 adet ve tekerlekli olması gerektiğine de dikkat etmelisiniz.





Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

İletisim

Garanti ve İade

GARANTİ KOŞULLARI
Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz.
Herhangi bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız.
Ürün üzerinde yapılan değişiklikler,ürünün deforme olması ya da ürünün orijinal dizaynının bozulması garanti kapsamı dışındadır.

YILMAZ MOBİLYALARI İADE ŞARTLARI

Madde 1: 14 gün içinde aşağıdaki durumlar haricinde ürün iadesi hakkınız bulunmaktadır.
Özel sipariş: Kişiye özel masa ölçüsü,aksesuarı,renkleri,suni deri, ayak rengi değişimi, ölçü değişikliği değişimi vs. gibi durumlar varsa ürün, iade alınamamaktadır.
Kurulumu yapılmış ürünler: Demonte olarak gelen, kurulumunu biz ya da müşterimizin yaptığı ürünler iade alınamamaktadır.
Madde 2: Orijinal paketiyle iade edilmeyen ürünlerin ücret iadesi yapılamıyor. Orijinal paketinin olmaması halinde, ürünün taşınırken zarar görmeyecek bir şekilde paketlenmesini rica ediyoruz.
Madde 3: Ürünün üretiminden kaynaklı bir sorunu var ise 14 gün içerisinde, ürünü ücretsiz iade edilebilirsiniz.
Madde 4: Kargolu ürünlerde: Kargo bedeli alınmış olan ürünlerin, iadesinde kargo ücreti iade edilmemektedir. Kargo bedeli alınmamış ürünlerin iadesinde 20 TL iade bedeli karşılığında iade hakkınız bulunmaktadır.
Madde 5: Nakliyeli ürünlerde: Nakliye bedeli alınmış olan ürünlerin, Yılmazburo’dan kaynaklanmayıp, 14 iş günü içerisinde Cayma Hakkı kullanılan Ofis Mobilyalarının iadesinde nakliye ücreti iade edilmemektedir.
Madde 6: Outlet ürünleri iade alınamamaktadır.
Madde 7: Mağazalarımızda yapılan alışverişlerde özel sipariş veren müşterilerimizin iade talebi 24 saat içerisinde tarafımıza bildirilmediği takdirde kubul edilmez.
Madde 8: Ürün ölçüsünün ofis uymaması: Ürün ölçülerini sitemizde belirtiyoruz, ofisinize ölçüsü uymadığı için iade, iade şartlarımız dışındadır. Lütfen ürünü satın almadan önce, ürün ölçülerine göre,kontrollerinizi sipariş vermeden önce yapmanızı rica ediyoruz.
Madde 9: Kargo ile gönderilen ürünlerde ürün teslimatında mutlaka ürün paketinin hasar kontrolünü yapmanızı rica ediyoruz. Ürün paketinde veya üründe herhangi bir hasar bulunması durumunda kargo görevlisine “Hasar Tespit Tutanağı” tutturunuz ve ürünü teslim almayınız. Ya da ürün size geldiğinde açmadan üründen vazgeçmeniz halinde de (Ancak yukarıda belirttiğimiz durumlar dışında bu mümkündür. Yani üründe renk değişimi özel ölçü vs. yapılmadı ise) ürünü teslim almayıp kargoya geri verebilirsiniz. Bu durumların ikisinde de mutlaka 351 25 25 / 6 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.
Madde 10: Kargo ile iade edilen ürünler için mutlaka kargo takip numarasını bize iletmeniz gerekmektedir. Aksi halde ücret iadeniz yapılmayabilir ya da süreç uzayabilir.
Madde 11: Ücret iadeniz, ürün Yılmaz Büro’ya geldikten sonra; önceden belirttiğiniz durumlar dışında hasarsız ve iade şartlarına uygun ise 3 iş günü içerisinde talimat geçilir (iade durumlarında ücret iadesi yapılırken siparişte alt limitli kupon kullanılıp kullanılmadığı dikkate alınır).
Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak,4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun gereği uygulamalar esastır.