Via Üçlü Bekleme Koltuğu

ankara,bekleme koltuğu,üçlü bekleme koltuğu,sıralı bekleme koltuğu,koridor sandalyesi,
Via Üçlü Bekleme Koltuğu

Üçlü Bekleme Koltukları
Genel olarak bekleme odalarında, çeşitli işletmelerin salonlarına, ziyaretçileri ağırlamak için kullanılan, tekli, ikili, orta sehpalı yada üçlü koltuk modelleridir.

Kapalı mekanlarda, temizliği kolay olan deri ve kumaş modeller, açık alanlarda ise werzalit veya alüminyum modeller kullanılmaktadır. Genel kullanım alanları ise, hastane, eczane, havalimanı, kuaför ve diğer bekleme salonlarıdır. 


Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Garanti ve İade

GARANTİ KOŞULLARI
Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz.
Herhangi bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız.
Ürün üzerinde yapılan değişiklikler,ürünün deforme olması ya da ürünün orijinal dizaynının bozulması garanti kapsamı dışındadır.

YILMAZ MOBİLYALARI İADE ŞARTLARI

Madde 1: 14 gün içinde aşağıdaki durumlar haricinde ürün iadesi hakkınız bulunmaktadır.
Özel sipariş: Kişiye özel masa ölçüsü,aksesuarı,renkleri,suni deri, ayak rengi değişimi, ölçü değişikliği değişimi vs. gibi durumlar varsa ürün, iade alınamamaktadır.
Kurulumu yapılmış ürünler: Demonte olarak gelen, kurulumunu biz ya da müşterimizin yaptığı ürünler iade alınamamaktadır.
Madde 2: Orijinal paketiyle iade edilmeyen ürünlerin ücret iadesi yapılamıyor. Orijinal paketinin olmaması halinde, ürünün taşınırken zarar görmeyecek bir şekilde paketlenmesini rica ediyoruz.
Madde 3: Ürünün üretiminden kaynaklı bir sorunu var ise 14 gün içerisinde, ürünü ücretsiz iade edilebilirsiniz.
Madde 4: Kargolu ürünlerde: Kargo bedeli alınmış olan ürünlerin, iadesinde kargo ücreti iade edilmemektedir. Kargo bedeli alınmamış ürünlerin iadesinde 20 TL iade bedeli karşılığında iade hakkınız bulunmaktadır.
Madde 5: Nakliyeli ürünlerde: Nakliye bedeli alınmış olan ürünlerin, Yılmazburo’dan kaynaklanmayıp, 14 iş günü içerisinde Cayma Hakkı kullanılan Ofis Mobilyalarının iadesinde nakliye ücreti iade edilmemektedir.
Madde 6: Outlet ürünleri iade alınamamaktadır.
Madde 7: Mağazalarımızda yapılan alışverişlerde özel sipariş veren müşterilerimizin iade talebi 24 saat içerisinde tarafımıza bildirilmediği takdirde kubul edilmez.
Madde 8: Ürün ölçüsünün ofis uymaması: Ürün ölçülerini sitemizde belirtiyoruz, ofisinize ölçüsü uymadığı için iade, iade şartlarımız dışındadır. Lütfen ürünü satın almadan önce, ürün ölçülerine göre,kontrollerinizi sipariş vermeden önce yapmanızı rica ediyoruz.
Madde 9: Kargo ile gönderilen ürünlerde ürün teslimatında mutlaka ürün paketinin hasar kontrolünü yapmanızı rica ediyoruz. Ürün paketinde veya üründe herhangi bir hasar bulunması durumunda kargo görevlisine “Hasar Tespit Tutanağı” tutturunuz ve ürünü teslim almayınız. Ya da ürün size geldiğinde açmadan üründen vazgeçmeniz halinde de (Ancak yukarıda belirttiğimiz durumlar dışında bu mümkündür. Yani üründe renk değişimi özel ölçü vs. yapılmadı ise) ürünü teslim almayıp kargoya geri verebilirsiniz. Bu durumların ikisinde de mutlaka 351 25 25 / 6 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.
Madde 10: Kargo ile iade edilen ürünler için mutlaka kargo takip numarasını bize iletmeniz gerekmektedir. Aksi halde ücret iadeniz yapılmayabilir ya da süreç uzayabilir.
Madde 11: Ücret iadeniz, ürün Yılmaz Büro’ya geldikten sonra; önceden belirttiğiniz durumlar dışında hasarsız ve iade şartlarına uygun ise 3 iş günü içerisinde talimat geçilir (iade durumlarında ücret iadesi yapılırken siparişte alt limitli kupon kullanılıp kullanılmadığı dikkate alınır).
Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak,4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun gereği uygulamalar esastır.